Despre

ok1Învârtindu-mă prin lumea sportului încă din fazele incipiente ale vieții și fiind pasionat de tot ceea ce presupune competiție și victorie, m-am alipit de sport instantaneu și iremediabil. Îmi plac săriturile cu schiurile, fotbalul și tenisul în mod expres, dar nu spun „nu!” nici altor sporturi, precum: handbalul, baschetul sau rugbyul. Din iarna anului 2013, pe când eram elev în clasa a X-a, am hotărât că trebuie să observ și să simt sportul îndeaproape. Drept urmare, am început să scriu despre fotbal. Dar atașamentul meu față de alte discipline sportive, coroborat cu aprecierile primite din partea cititorilor, m-au făcut să îmi extind aria de acțiune, scriind în prezent despre tenis și, începând cu 5 ianuarie 2015, despre sărituri cu schiurile, un sport întru totul special, în viziunea mea și nu numai.

În compania ski jumping-ului m-am regăsit pentru prima oară în 2003, când l-am urmărit la invitația unui prieten drag. Apreciind la întâmplare echipa norvegiană, printr-o alegere nefondată, am continuat să privesc spectacolul oferit de Icarii moderni și m-am pornit în procesul înțelegerii tainelor sale, din 2006. În 2015, nu pricep de ce Anders Jacobsen – sportivul meu preferat din această disciplină sportivă – a ales să se retragă. Sper la o eventuală revenire a norvegianului în competiții, dar mai presus de aceasta, să insuflu și altor oameni pasiunea pentru sărituri cu schiurile.

Activitatea mea jurnalistică se împarte pe trei ramuri și poate fi urmărită pe profilul personal de Facebook: scriu despre sărituri cu schiurile – pe acest blog, despre fotbal – pe site-urile arsenalromania.ro, realmadrid.com.ro și euro2016franta.ro și despre tenis – pe site-ul doartenis.ro. Majoritatea articolelor mele despre sărituri cu schiurile pot fi găsite și la adresa ziaruldesport.ro, un site pe care îl recomand cu mare căldură, la fel ca pe celelalte menționate.

În cazul în care aveți sugestii, reclamații sau doriți să îmi comunicați în particular, mă găsiți pe Facebook sau la adresele de e-mail: sarituricuschiurile@gmail.com și marcu.modric@gmail.com.

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s