Preview: Bischofshofen

netzathleten de

Înaintea ultimei dintre cele patru etape, Peter Prevc pare desprins în fruntea clasamentului general al acestei ediții a Turneului Celor 4 Trambuline. Severin Freund pare lipsit de forma necesară pentru a surmonta deficitul, iar austriecii trebuie să fie deja resemnați, având în vedere că supremația de șapte ani în această competiție a luat sfârșit. Schimbul de generații în lotul austriac a avut succes pe termen scurt, dar se dovedește mai puțin bun pe termen lung. Cel puțin deocamdată. Până să ne dumirim cu privire la constanța în rezultate de care sunt capabili Stefan Kraft și Michael Hayböck, rămâne să urmărim cu interes întrecerea de la Bischofshofen. Să nu uităm, totuși, că austriecii anterior menționați au ieșit în evidență acolo, anul trecut, câștigând Vulturul de Aur, respectiv prima etapă de Vierschanzentournee din carieră.

Bischofshofen   

Marți, 5 ianuarie – calificări, ora 18:00

Miercuri, 6 ianuarie – etapa 4, ora 18:00

Info despre trambulină:  Paul-Ausserleitner-Schanze are punctul de construcție la 125 de metri și dimensiunea de 140. Recordul oficial al trambulinei este trecut în contul japonezului Daiki Ito, care a zburat 143 de metri în 2005.

Date despre locație: Bischofshofen este un oraș din centrul Austriei care are o populație de 10,000 de locuitori. Se află la 220 de kilometri distanță de Innsbruck, spre est. Localitatea este înconjurată de Munții Alpi și este arhi-cunoscută datorită acestei competiții.

Rezultatele recente: Austriacul Michael Hayböck a câștigat la Bischofshofen în premieră o etapă în Turneul Celor 4 Trambuline, în 2015. A fost urmat în top 3 de inepuizabilul Noriaki Kasai și de Stefan Kraft, cel care avea să devină și noul câștigător al Vulturului de Aur.

Poster Turneul Celor 4 Trambuline

sursă foto: netzathleten.de

Marcu Czentye

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s