Preview: Garmisch-Partenkirchen

garmisch

Etapa de la Oberstdorf este deja istorie, însă Icarii moderni nu au timp de pauză. Ritmul Turneului Celor 4 Trambuline este epuizant și, începând cu această etapă, pot să apară primele semne de oboseală în cazul unor săritori care vor resimte acest lucru. Rămâne de văzut cum va răspunde Peter Prevc, cât de bine își va gestiona avantajul Severin Freund și ce poate să facă Michael Hayböck în această luptă dificilă. Surprizele pot să-și facă apariția în orice moment și, tocmai din acest motiv, sportivi ca Simon Ammann, Anders Fannemel și Noriaki Kasai nu trebuie scoși din ecuația victoriei de pe Olympiaschanze.

Garmisch-Partenkirchen

Joi, 31 decembrie – calificări, ora 15:00

Vineri, 1 ianuarie – etapa 2, ora 15:00

Info despre trambulină: Olympiaschanze are punctul de construcție la 125 de metri și dimensiunea de 140 de metri. Recordul oficial al trambulinei îi aparține elvețianului Simon Ammann, care a sărit 143,5 metri în timpul ediției 2009/10.

Date despre locație: Garmisch-Partenkirchen este, oficial, o comună, însă care are o populație de circa 25,000 de locuitori. Se situează în apropierea Oberstdorfului, la 125 de kilometri spre est. Și această localitate este parte a landului Bavaria.

Rezultatele recente: În prima zi a anului 2015, Anders Jacobsen a câștigat etapa de la Garmisch-Partenkirchen. Simon Ammann și Peter Prevc au conturat podiumul.

sursă foto: skisprungschanzen.com

Marcu Czentye

Advertisements

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s